Heti menü
LEVES
KOLBÁSZOS BURGONYALEVES
FŐÉTEL
A) RÁNTOTT SAJT, BURGONYAPÜRÉ, TARTÁR
B) ESZTERHÁZY PULYKARAGU RIZZSEL
LEVES
CSIRKERAGULEVES
FŐÉTEL
A) MÁKOS NUDLI BARACKLEKVÁRRAL
B) TÚRÓS PALACSINTA VANÍLIAÖNTETTEL
LEVES
GOMBAKRÉMLEVES
FŐÉTEL
A) RÁNTOTT CSIRKECOMBFILÉ BURGONYAPÜRÉVEL
B) TARHONYÁS HÚS
LEVES
KORHELYLEVES FÜSTÖLT HÚSSAL ÉS KOLBÁSSZAL
FŐÉTEL
A) RÁNTOTT TÖK RIZZSEL
B) BURGONYAFŐZELÉK, STEFÁNIAVAGDALT
LEVES
SZILVALEVES
FŐÉTEL
A) SZÁNTÓDI TÖLTÖTT KARAJ (FÜSTÖLT SAJTTAL-BACONNAL) FALUSI BURGONYÁVAL
B) HARCSAPAPRIKÁS TÉSZTÁVAL